Køb mine bøger lige her

Mine bøger

Eventyrlige Kager

Er du lige så vild med at bage kage derhjemme, som vi er?

Vi har i 2016 udgivet en fantastisk bagebog. Vi er min mor, Randi Nabulsi, og jeg. Den tager dig ind i vores univers. Vi viser dig, hvordan du bager vores kager. Hvad inspirerede os til kagerne og historierne bag. Opskrifterne er godt delt op, så du ikke har en masse projekter kørende på samme tid. Det gør processen overskuelig. Da det er grundopskrifter, kan du med lethed finde nye sammensætninger, efter du har været et par opskrifter igennem. Er du bare lidt vant i et køkken, og har du det mest basale værktøj, så er du klar til at give dig i kast med vores bog.

Bogen vandt guld ved The Gourmand World Cookbook Awards i kategorien “Best Desert & pastry book” i Danmark, og bronze i verden.

Den kan købes der, hvor du normalt køber dine bøger eller her på siden.

Vejledende pris 229,95kr. Forudbestil nu – kommer snart på lager igen!


På glas og flasker

Måske havde du en mormor, der syltede, eller måske en oldemor. Desværre glemte mange af os at spørge ind til opskrifter og teknikker, så hvordan er det nu, man gør? Syltningen er kommet stærkt tilbage, og heldigvis er det meget nemmere, end du tror. Bogen giver dig kyndig vejledning og inspiration til både at sylte, safte og snapse. Med ganske få grundprincipper og remedier ved hånden er du snart i gang med at fremtrylle lækkerier på glas og flasker, som langt overgår færdigkøbte produkter.

Den kan købes der, hvor du normalt køber dine bøger eller her på siden.

Vejledende pris 269,95kr


Hvis du vil købe en bog, kan du købe den lige her signeret. Udfyld formlen nedenfor, og så vender jeg tilbage til dig. Fragt 65kr (Pr. forsendelse)

Navn
E-mail
Mobilnummer til mobilpayMeddelelse – Skriv din adresse og hvem bogen skal signeres til.