André Spange Nabulsi

Om mig

Jeg er kogebogsforfatter, opskriftopfinder, jeg sylter på glas og flasker og pynter eventyrlige kager, og så laver jeg madvideoer. Ja og så har jeg lige skudt et projekt igang hvor jeg vil brygge danmarks bedste cider.
Dette er en samling af nogle af mine opskrifter og ideer.

Hvad du finder her

Mit fokus her på bloggen er opskrifter der dykker ned i enkelte dele af madlavningen. Det er ikke hovedsageligt opskrifter på hele middagsretter fra start til slut. I stedet for at fx skulle skrive en opskrift hvor man bruger en krydderiblanding til en ret, sammen med en masse andre ingredienser. Så vil jeg her dykke ned i den ene krydderiblanding. Hvad er det, hvordan gør man, og hvor bruger man den. Og vigtigst af alt, hvordan udvikler man den videre.

Mine bøger

Jeg har siden 2011 arbejdet med kageopskrifter. Det har jeg gjort i min cafe Cafe André, der ligger i Helsingør. Det har mundet ud i bogen Eventyrlige Kager der udkom i 2016, som jeg skrev med Randi Nabulsi, som også er min mor.
Siden da, har jeg udviklet mange nye sylteopskrifter der er blevet samlet i min bog fra 2018, På glas og flasker. Begge bøger kan du læse om i deres egen sektion her på siden. De kan begge købes alle steder der sælger bøger og hos os i Cafe André, hvor vi signere dem.

Kom i kontakt med mig

For samarbejde, spørgsmål til mine bøger eller anden forspørgsel kan jeg kontaktes via mine sociale mediaprofiler på instagram eller facebook. Du kan også udfylde formen neden for. Alt kopi af mine ord eller billeder kan kun ske efter skriftlig aftale med mig.

Navn
E-mail
mobilnummer
Meddelelse