Mocktails (forudbestilling)

kr.199,00

Forudbestil min næste bog, Mocktails.

Udgivelse: November 2023

Bemærk, pris og forside kan ændre sig frem til udgivelsesdatoen. Forudbestiller du, skal du først betale når bogen er klar til afsending. Bestillingen er derfor ikke bindene. 

98 på lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): 12 Kategori: Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

I de seneste år er efterspørgslen på alkoholfrie drikkevarer blevet større, og kvaliteten af dem er forbedret. Mange barer og restauranter har dedikeret en sektion af drinksmenuen til alkoholfrie cocktails, juicer og andre alternativer til vin. Det er ikke længere kun noget man bestiller, hvis man er aftenens chauffør, men noget, som bliver valgt til af ren lyst.

I Mocktails giver forfatteren en introduktion til de alkoholfrie cocktails, også kaldet mocktails. Bogen indeholder opskrifter på sirupper, såsom tonic, ingefær og skovbær, så det bliver muligt for læseren at lave de forfriskende mocktails helt fra bunden. Der bliver også suppleret med færdige sirupper, som kan købes i de fleste supermarkeder.

Formålet med bogen at inspirere læseren til at vælge alkoholfrie alternativer til cocktails. Den er et opgør med vores alkoholkultur, og hvis man følger bo- gens intuitive opskrifter, vil man hurtigt finde ud af, at en god alkoholfri cock- tail er mindst lige så lækker som en konventionel. Bogen er til alle, der ønsker at skrue ned for alkoholen i hverdagene og til fester.

Det kræver ikke det store udstyr at lave lækre mocktails derhjemme, hverken når det kommer til at blande eller servere. Man kan typisk finde udstyret i nonfoodafdelingen i supermarkedet, i bolighuset eller i køkkentøjsbutikkerne.