Kurser

Kom til kursus med mig i cider og frugtvin

Sammen med udgivelsen af min seneste bog Cider & frugtvin, kan du her deltage i et online kursusforløb, som du kan følge hjemmefra, i dig eget tempo. 

Der vil være et antal lektioner som vil strække sig over nogle uger. Så videorne vil ikke blive serveret på én gang.

Her vil jeg gå lige så meget i dybene med bryggeprocessen så du er godt fra start, uden at jeg nødvendigvis går ned i de enkelte molekyler.

Det er let at komme igang

Inden kursusforløbet skal du have en lille smule udstyr i hus, men bare roligt du kan finde det meste lige her på siden. Så er du godt igang. 

Jeg vil anbefale dig at købe mit eget bryggesæt. Som indeholder alle de dele som du skal bruge for at brygge alle opskrifterne i min bog. Lige bort set fra ingrediensern, flaskerne og kapslerne.

Kurset forløber inde fra en til formålet oprettet Facebook gruppe, her vil der med faste intervaller udkommer lektioner som du følger gang til gang. På faste ugenlige dage vil der være Q&A hvor jeg sidder klar ved tasterne hvis der skulle være det mindste spørgsmål, under processen. Facebook gruppen er også et godt sted hvor at i kursusdeltagere kan dele erfaringerne undervejs. 

For at booke kurser, skal du kigge på min webshop hvor de løbende kommer til salg.

For at deltage i kurset skal du bruge følgende:

  • Tilmelding til et kursus
  • Min bog Cider & frugtvin
  • Bryggesæt
  • 8-10 liter æblemost til første bryg
  • Flasker og kapsler

Flasker til at flaske cider på, samt kapsler sælger jeg ikke via min webshop da jeg ikke kan sende glas med posten. Dette skal købes gennem din lokale bryggebutik. Bogen og bryggesættet sælger jeg her på min shop.

Den most du skal bruge til at brygge med, skal du også selv sørger for. Her vil jeg anbefale at købe kvalitetsæblemost hjem, fra et supermarked til dit første bryg. Det gør processen mere strømlignet. Og så er du klar til eventuelt at presse most selv, ved senere bryg. Tillader årstiden det, så kan du fint presse most til brygget selv, det er dig der styre tempoet.

Dato for første kursus vil være efter udgivelsen af Cider & frugtvin, som er 26/3.